27 maart 2022

SVHA MO17 neemt drie verdiende punten mee terug uit Nijmegen!

Op deze mooie zonnige voorjaarsdag mochten we op bezoek bij Blauw-Wit in Nijmegen. Zonder Nienke, Roos en Noor die in de finale NK springen (turnen) stonden. Gelukkig hadden we met Frédérique, Lisa en Ellen goede vervanging.

Vanaf de aftrap was er een speciale opdracht van Mark om een bliksem start te maken. Die lukte niet helemaal maar toch wist Ellen een minuut later de 0-1 te maken. Ons spel zag er goed uit, we waren gedreven en via de lange bal van Milou creëerden we aardig wat kansen. Het 2e doelpunt viel echter aan de andere kant vanuit een corner, 1-1. Lisanne, snel als altijd maakte meteen hierna de 1-2. Blauw-Wit probeerde het ons lastig te maken met lange ballen naar voren maar Milou plukte alles uit de lucht en onze verdedigers stonden hun ‘vrouwtje’ vandaag. Na  een paar hele grote kansen die we er niet in kregen maakte Ellen de 1-3 en dat bleef zo tot de rust. In de rust het mooie nieuws dat onze afwezige toppers de 2e en 3e plaats op het NK hadden gehaald 🥳🥳🥳. GEFELICITEERD, knap gedaan🥳🥳🥳.

De 2e helft gingen we door met kansen creëeren maar bleef de stand lang hetzelfde. Door goed samenspel van Lisanne en Ellen kon Ellen haar 3e doelpunt maken 1-4. Hierna moesten we door een beslissing van de scheidsrechter met 10 man verder maar ook hier lieten we ons niet door van de wijs brengen.

De 4-1 overwinning werd binnen gesleept en was zeker verdiend. Zonder uitzondering heeft iedereen goed gespeeld vandaag. Bedankt Lisa, Fred en Ellen, fijn dat jullie mee wilden doen. Bedankt vlagger John en supporters, het was echt een mooie zonnige voetbal zaterdag!