4 april 2023

SVHA MO17 komt net een beetje geluk tekort dit weekend

Vandaag op weg naar Berghem Sport voor de spannende wedstrijd van de nummer 1 tegen de nummer 2. Zenuwen en gespannen snoetjes ook omdat de heenwedstrijd niet 1 van de vriendelijkste was. De opdracht was dan ook om ons eigen spel te spelen en ons niet uit de wedstrijd te laten halen door randzaken.

De start begon goed met meteen een grote kans voor Isa, helaas stond de keeper in de weg. Dat we zenuwachtig waren zag je aan het spel. We waren zoekende en te gehaast en door te weinig communicatie in de verdediging kon Berghem in de 5e minuut al de 1-0 maken. Nog 75 minuten om de stand om te buigen. We kregen meer grip op de wedstrijd, waren veel op de helft van Berghem en de meeste inworpen waren voor ons. Verder dan een paar mogelijkheden en een prachtige vrije trap van Noor, net over, kwamen we echter niet. Dit kwam ook door de goede positionering van onze tegenstander. Een valpartij van ons in de 16 maakte de weg vrij naar onze goal waar Milou in eerste instantie nog redding kon bieden maar de rebound er toch in ging. 2-0 net voor rust, wat een tegenvaller.

Koppies omhoog en proberen om er in de 2e helft het maximale uit te halen. De inzet en het positiespel was er zeker maar Berghem stond met veel verdedigers om onze aanvallers heen waardoor zij het ons echt lastig maakten. In de 65e minuut was daar dan eindelijk de aansluitingstreffer van Lisanne. Dat smaakte naar meer en we bleven proberen onze aanvallers te vinden. Kregen diverse corners, kopten over, schoten net voorlangs. Toen daar dan eindelijk de verlossende 2-2 was werd deze helaas afgekeurd wegens buitenspel. Toen Isa de laatste 5 minuten uit het veld werd gestuurd wegens praten was de wedstrijd gespeeld. Berghem heeft tactisch goed gespeeld en wij hadden het geluk vandaag niet aan onze kant, wel een heleboel regenbuien. Bedankt Isa en Nina van de MO-15 dat jullie er voor ons waren

👍

🏻. Bedankt vlagger en supporters, de vele regenbuien getrotseerd. 1 weekje rust nu en dan op naar de volgende strijd. Goed weekend allemaal en hopelijk gaat de zon snel weer een beetje schijnen