19 maart 2023

SVHA MO17 is wederom een (klein) kopje te groot voor Theole

Vandaag een oude bekende als tegenstander, Theole uit Tiel. Al de 4e keer dit voetbalseizoen onze tegenstander, waarvan we de laatste twee keer de winst binnen haalden. Maar we weten dat het een lastige tegenstander is, dus er waren de nodige zenuwen voor de wedstrijd. Al startte Theole met 10 vrouwen, want eentje was er nog onderweg, we hadden het erg moeilijk met de posities. Waren zoekende wie bij welke vrouw moest staan en lieten ons door de tegenstander uit de tent lokken. Milou verrichtte een erg knappe redding en hield ons op de been. Hierna kwamen er kansen, maar de keeper van Theole bleek alweer van grote klasse en hield de 0. Na een goede rush van Anneloes kon Julie een mooie voorzet geven die Isa knap in het dak van het doel schoot. Net voor de rust de 1-0.

De 2e helft deden we er alles aan om de score uit te breiden, maar een doelpunt bleef uit. Ons spel werd wat moeizamer al zagen we af en toe mooie combinaties. Theole kon aanvallend ook weinig brengen dus Milou had het rustig. Vlak voor tijd kregen we een penalty voor hands, maar helaas stond de keeper weer in de weg. Een kleine overwinning, maar alweer de 3 punten voor Herveld.

Bedankt vlagger, scheids en supporters. Volgende week weer hopelijk veel supporters langs de lijn. Fijn weekend allemaal!