24 oktober 2021

SVHA MO17 is niet te stoppen in Gendt en wint met 1-9!

Vandaag de uitwedstrijd tegen de koploper de Bataven uit Gendt op het programma. De staf had van tevoren een goed gevoel over de wedstrijd. Meestal pakt het dan anders uit, maar vandaag niet! Wat een heerlijke wedstrijd werd het.

Vanaf de eerste minuten waren we de bovenliggende partij. De ene mooie aanval na de andere werd er op de mat gelegd. Mooie combinaties over links en rechts met prachtige doelpunten van Lisanne en Myrthe wat resulteerde in een 0-5 ruststand! Alleen maar complimenten in de rust en aangeven om gewoon zo door te voetballen. Dat deden onze meiden dan ook in de tweede helft!

De tweede helft begint iets later, omdat onze grensrechter alvast aan de derde helft was begonnen! 😉 Prachtige combinaties van achteruit volgden elkaar op! Achterin werd ook helemaal niets weggegeven. Hhet moet behoorlijk frustrerend zijn geweest voor de tegenstander om vandaag tegen de MO17 van SVHA te spelen! 😊 Uiteindelijk werd het 1-9 met mooie doelpunten van Lisanne, Noor, Myrthe en eindelijk een doelpunt van Malou! De supporters hebben weer genoten vandaag. Speciale dank voor Britt van Kempen die vandaag meedeed alsof ze er al jaren stond. Fijn dat Sarah er ook was om te kijken en binnenkort weer kan aansluiten. Iedereen bedankt maar weer en nog even nagenieten van een heerlijke wedstrijd!