Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

6 november 2021

SVHA MO17 is goed op dreef en pakt ook vandaag weer de drie punten!

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Orion op het programma. Dat de stand op de ranglijst soms een vertekend beeld geeft lieten de gasten uit Nijmegen duidelijk zien.

Vanaf de start hadden we het lastig op het middenveld en ook in de verdediging van Orion liepen een paar sterke speelsters die het onze aanvallers moeilijk maakten. Hierdoor kwamen we niet echt goed in de wedstrijd. Hun keeper had het iets lastiger, waardoor we toch snel ons 1e doelpunt konden maken. Al vrij snel was daar de 1-1. Met wat schuiven in de verdediging en het middenveld probeerden we meer grip te krijgen, maar echt soepel ging ons spelletje vandaag niet. Gelukkig zorgden individuele kwaliteiten voor de 2 en 3-1. Op sommige momenten lieten we zien wat we in de training allemaal leren en de 4-1 was daarvan een goed voorbeeld.

Na de rust kreeg Orion meer de overhand en moest Milou meer reddingen verrichten. Gelukkig was daar onze snelle Lisanne die haar klasse liet zien door de 5e te scoren. Een vrije trap op de rand van de 16 werd hierna prachtig door Orion ingeschoten: 5-2. Goed doorzetten van Maud maakte de weg vrij voor Myrthe om 6-2 te maken. Een moeizame wedstrijd, maar zeker weer hard geknokt door iedereen en 3 punten erbij. De mooie 2e plek op de ranglijst hebben we vastgehouden. Bedankt voor de support.

Volgende week hebben we allemaal een vrije zaterdag, ook wel een keer fijn. Fijn weekend!