3 oktober 2021

SVHA MO17 houdt de drie punten dit weekend in Herveld

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen ESA op het programma. Misschien werkte de enorme uitslag van vorige week wel in ons voordeel, want ESA kwam duidelijk met andere verwachtingen naar Herveld. Vanaf de aftrap lieten we zien dat we toch kunnen voetballen als we maar inzet tonen. Binnen 40 seconden stond de 1-0 al op het bord door Lisanne. Zo, iedereen wakker, de wedstrijd gaat beginnen. ESA herstelde zich snel met een mooi tegendoelpunt: 1-1. Wat we in de training steeds al zien zagen we nu gelukkig ook terug in het spel. Goed overspelen, vrij lopen en communiceren; Lisanne kon hierdoor de 2-1 maken. Door een corner kwam ESA weer op gelijke hoogte. Nog voor de rust konden Myrthe en Lisanne de voorsprong vergroten naar 4-2. Een mooie ruststand. Na de rust kwamen de kansen achter elkaar, maar helaas konden we het steeds niet afmaken. Eindelijk greep Noor toch haar kans en maakte de 5-2. Wat een verschil met vorige week en wat waren onze verdedigers onder aanvoering van keeper Aafke goed bezig vandaag. Top gedaan allemaal en vooral Anneloes verdient complimenten, ze was overal vandaag 💪🏻.

Bedankt voor de support, hopelijk zien we iedereen volgende week weer langs de lijn!