10 oktober 2022

SVHA MO17: helaas wordt hard werken niet altijd beloond

De competitie brengt ons naar voetbalvelden waar we niet eerder zijn geweest. Vandaag uit naar Theole in Tiel. Weer versterkt met meiden uit de MO15 gingen we enthousiast van start. Deze keer in een 4-4-2 opstelling en dat ging ons goed af. We waren sterk in de duels, veroverden de bal  meteen terug als we hem kwijt waren en maakten mooie combinaties. Waar ging het dan mis? Theole had een sterke verdediging, Lisanne had een soortgenoot tegenover zich staan maar dan snel en fel in de verdediging en de keeper hield haar goal schoon. Onze schoten op doel hadden niet genoeg kracht en de laatste passes richting goal werden goed verdedigd. Hun sterke punt, de spits die op randje buitenspel werd gelanceerd, een sprintje trok en iedere keer prachtig afrondde. Niks aan te doen voor onze keepster Isa. De ruststand was dan ook 3-0 door evenzoveel uitbraken van Theole terwijl SVHA het spel maakte.

In de rust hadden we er dus ook alle vertrouwen in dat we de einduitslag nog om konden buigen naar minimaal een gelijkspel, maar de 2e helft bracht geen verandering. We bleven de bovenliggende partij in de duels, maar de weinige kansen die Theole kreeg werden ook bijna allemaal benut. De einduitslag 6-0 geeft een totaal ander beeld dan dat de wedstrijd was. We hebben mooie dingen gezien en die nemen we mee naar de volgende wedstrijd.

Bedankt MO15, waar zijn we zonder jullie 💪🏻. Bedankt vlagger en supporters. Op naar nieuwe kansen en een fijn weekend!