27 november 2022

SVHA MO17 heeft gelukkig niet teveel afgekeken van het Nederlands elftal

Vandaag op weg naar Meteren voor de wedstrijd tegen MVV ’58. Gelukkig met versterking van onze nieuwe aanwinst Demi, Britt van VR1 en vanaf haar eigen wedstrijd ingevlogen voor de 2e helft Suus. Een bliksemstart, de aftrap, bal naar voren, handig door Britt meegenomen en goed afgemaakt in de korte hoek. De klok geeft 25 seconden aan, wauw, deze komt in de boeken

😃

. Wat gaat dit voor een wedstrijd worden, hopelijk niet zoals die van Oranje eergisteren. We hadden het overwicht, lieten MVV niet in de 16 komen, maar konden geen echte kansen creë,ren. We waren iets te gehaast in de pass waardoor het spel heen en weer ging maar we niet echt in de problemen kwamen. Toch bleven we knokken en via wat duels aan de linkerkant kwam de bal bij Messi Milou terecht die haar tegenstander goed aan de kant zette en de 2-0 kon maken. Hierna verslapte ons spel, lieten we de tegenstander komen en ook de 1-2 aansluitingstreffer maken. Met deze stand gaan we de rust in.

Na de rust kwamen we wat meer in de aanval en zagen we meer mooie combinaties op het lastige en modderige veld. De kansen kwamen, maar de keeper en de grensrechter voorkwamen dat we verder uitliepen. Lisanne bleef echter gaan en haar inzet werd beloond met een mooie treffer: 1-3, wat ook de eindstand was.

Met drie punten in de tas richting Herveld; goed gedaan allemaal. De Oranjemannen kunnen nog wat van jullie leren. Speciale dank naar onze vlagger, de koffie was weer erg lekker en hij moest weer een sprintje trekken en ook onze rijders/supporters. Geniet van dit mooie voetbalweekend!