21 mei 2023

SVHA MO17 heeft de wind mee dit weekend

Op deze mooie, maar winderige zaterdag spelen we de laatste thuiswedstrijd tegen MVV’58 uit Meteren.

Begonnen we vorige week heel slecht, deze week nemen we vanaf de aftrap het initiatief. Zien we hele mooie combinaties en kan Isa in de 6e minuut door een op maat gegeven steekbal de 1-0 maken. De goede acties blijven komen, de kansen ook voor Isa, polletje? Naast, voor Julie, de paal. Maar alle inzet wordt beloond. Julie kan de 2-0 scoren; een minuut later gevolgd door de 3-0 door de fysiek sterke Noor.

MVV heeft het zwaar en ze doen hun best om in balbezit te komen, maar in alle linies is één van onze groen-witte ze telkens de baas. Alweer een mooie steekpass van Nienke maakt de weg vrij voor Lisanne die ze beheerst afrond 4-0; 5 minuten later gevolgd door de 5-0. Noor zorgt voor de ruststand van 6-0.

Niet veel te melden in de rust behalve: ga zo door! De tweede helft proberen we het spel van de eerste helft weer op te pakken, maar scoren lukt niet. We blijven de aanval opzoeken en een enkele poging van MVV om in de buurt van onze 16 te komen wordt vakkundig door onze verdediging weggewerkt. Milou had een rustige ochtend. Isa komt toch nog aan haar drie doelpunten door de 7-0 te maken en vanuit een corner de 8-0 met haar hoofd te scoren. Dit was meteen de einduitslag.

En ja, dan kunnen we er niet meer om heen en gaan we het woord toch voorzichtig uitspreken. Nog één wedstrijdje winnen of gelijk spelen en dan zijn we toch echt Kampioen. We gaan er voor volgende week!

Bedankt vlagger en supporters. Iedereen naar Oss volgende week want ook dan hebben we jullie support ontzettend hard nodig!!! 🇳🇬🇳🇬🇳🇬