11 september 2022

SVHA MO17 had dit weekend de wind helaas niet mee

Zaterdag 10 september. De eerste wedstrijd in een nieuwe samenstelling, met nieuwe trainers en een mooi nieuw tenue van onze nieuwe sponsor JTW Transport. Veel nieuw dus vandaag. Alhopen we dat we ouderwets gaan winnen uit tegen SKV Wageningen. Met aanvulling van Isa in de goal en Anouk van MO15 begonnen we aan de wedstrijd.

Meteen was duidelijk dat SKV een taaie tegenstander zou worden, want de 1-0 lag al snel in het net. Wat we ook probeerden het ritme kwam er niet in. Isa hield ons in de wedstrijd met een paar mooie reddingen. We misten de balans in het team en hadden geen grip op het middenveld, waardoor SKV voor de rust uitliep naar 4-0. Dat het anders moest was voor iedereen wel duidelijk in de rust. Zonder de speelsters van MO15, snel op weg naar hun eigen wedstrijd, en met verschillende pijntjes begonnen we aan de 2e helft. Met veel inzet en beter overspel werden we gevaarlijker bij de goal van de tegenstander en al snel scoorde Lisanne ons eerste doelpunt 4-1. De 4-2 kwam even later met een mooi schot die over de keepster vloog. Helaas moesten we door blessures verder met 10 tegen 11, maar we hielden goed stand. Op ons tandvlees knokten we ons naar het eindsignaal.

Een wedstrijd met 2 gezichten en laten we vooral die 2e onthouden en deze strijd doorzetten naar volgende week. Helaas dan zonder Maud die de voetbalschoenen, hopelijk tijdelijk 🤞🏻, aan de kant gooit.

Fijn dat we weer met veel supporters aanwezig waren. Goed weekend allemaal!!!