19 februari 2022

SVHA MO17 had de wind niet mee vandaag

De wedstrijd waar we eind van de 1e seizoenshelft zo naartoe leefden stond dan eindelijk vandaag op het programma: uit naar de Arnhemse Boys. Het was koud en winderig en het zonnetje gaf af en toe een beetje warmte. Van het spel kregen we het helaas niet warm. Vanaf het begin waren we gelijkwaardig en konden we nog een aantal kansen creëren. Helaas kozen we bij de afronding geen juiste hoek en stond de uitstekende keeper steeds in de weg. Waar er vorige week nog duels werden gewonnen op het middenveld gaf het middenveld vandaag niet thuis. Er werd niet vrij gelopen en er was geen aansluiting naar de voorhoede.

Na 20 minuten kwam Arnhemse boys op voorsprong en het lukte ons niet om de aansluiting te maken voor de rust. Misschien had niet iedereen ’s morgens gekeken naar de Olympische races van de Belg Bart Swings en onze Irene Schouten. Twee prachtige voorbeelden van nooit je tegenstander uit het oog verliezen en strijden tot het eind.

Ook in de tweede helft lukte dit ons niet en maakte onze tegenstander helaas in de laatste minuten de 2-0; wat ook de einduitslag was. Was er dan niks positiefs te melden vandaag…..ja, zeker wel. Onze tegenstander was goed en sportief. Femke was er weer na haar blessure en viel goed in. Britt van MO15 speelde weer alsof ze wekelijks bij ons op het trainingsveld staat. En🌹, niemand kwam langs Roos vandaag. Ze was de speelster van de wedstrijd, wat deed ze het top. Bram, onze vlagger, was ook foutloos. Kortom, genoeg lichtpunten. Weer lekker trainen deze week en dan een weekje vakantie. Genoeg tijd om weer allemaal fit te zijn voor de volgende wedstrijd.