4 november 2022

SVHA MO17 gooit er een goede mix in en pakt drie punten

Woensdagavond stond de verschoven wedstrijd  van afgelopen zaterdag tegen DTS ’35 uit Ede op het programma. Een team waar we in de 1e fase ook tegen gespeeld hebben.

Wij hadden een mooie mix van MO15/17/VR1/JO14/JO15 op het veld staan.  Wat leuk om te zien dat het leek of ze wekelijks in deze samenstelling spelen. We begonnen een beetje rommelig maar al snel hadden we de zenuwen van ons afgespeeld en kregen we de eerste kansen. Onze eigen Messi, Milou stond vandaag niet onder de lat maar opende op een fraaie manier de score 1-0. Doordat de veldbezetting en de inzet goed was kon Lisanne de 2-0 maken. De verdediging werkte prima samen waardoor we vaak mooi op konden bouwen vanuit het achterveld. Een ongelukkige hoge bal door de lucht stuiterde helaas net voor de rust precies over onze keepster heen 2-1.

De 2e helft was iets moeizamer maar we bleven knokken voor iedere bal. Hierdoor kwam ook de eigenaardige 3–1 op het scorebord. Wij kregen hem er op wonderlijke wijze zelf niet in dus deed de tegenstander dat maar voor ons. 3-1 wat ook meteen de einduitslag was.

Korte samenvatting; een goede mix, goede inzet, goede veldbezetting leuke acties, knappe goals, weinig tot geen kansen weg gegeven. Heel goed gespeeld allemaal. Bedankt aan alle ‘leen’speelsters, vlagger en de vele supporters. Het was weer erg gezellig in het veld en langs de lijn. Op naar de volgende wedstrijd