2 oktober 2022

SVHA MO17: geen bericht is goed bericht; dat blijkt maar weer!

Een wat verlaat verslag, maar daarom niet minder belangrijk om alsnog te delen.

Donkere wolken hingen er twee weken geleden boven het sportpark; een voorbode? De aanloop naar onze wedstrijd was lastig. Door een tekort aan speelsters leek het er niet op dat we zouden kunnen spelen. Gelukkig kregen we versterking van Lisa en Ellen en konden we om half 1 aftrappen.

De aftrap was nog maar net genomen toen Lisanne de 1e al in het net had liggen; de snelste goal ooit. Wat een flitsende start. Voordat onze tegenstander, VVOP, kon bijkomen was er na twee minuten meteen weer een mooie aanval en zorgde Lisanne voor de 2-0. Wat een lekker begin en wat een verschil met vorige week. De tegenstander gaf ons meer ruimte, waardoor we beter in ons spel kwamen. Echt grote kansen kregen we niet, maar Anneloes kon na een half uur de 3-0 maken en dat was ook de ruststand.

In de 2e helft kwam onze tegenstander meer in de wedstrijd, maar kon geen echte kansen creëren. Onze gelegenheidskeeper Aafke hield haar goal schoon en na 80 minuten konden we onze 1e overwinning van dit seizoen vieren. Hopelijk volgen er nog veel.

Bedankt Lisa en Ellen; mede dankzij jullie konden we spelen vandaag. Bedankt vlaggers – we hadden er twee vandaag – en supporters!  Volgende week moeten we wat verder van huis, maar we hopen weer op veel support. Fijn weekend allemaal.