11 december 2022

SVHA MO17 geeft alles, maar is het ook voldoende?

Vandaag staat de clash tegen koploper SKV op het programma. Als nummer 2 kunnen we nog gaan voor het kampioenschap maar dan moeten we winnen. Met hulp van Julie, Nina en Suus beginnen we aan de strijd op het mistige en witte veld. Beide teams beginnen een beetje afwachtend aan de wedstrijd maar langzaam nemen we het initiatief dat na 20 minuten beloond wordt met de 1-0 door Lisanne.  We krijgen de kansen om het uit te bouwen naar 3-0 maar het zit niet mee. Net naast, binnenkant paal, het lukt ons niet om verder afstand te nemen dus we gaan met deze stand de rust in. In de 2e helft zetten we alle kracht die we hebben in om de voorsprong uit te breiden. De energie begint echter op te raken, vooral bij degenen die deze week nog ziek waren, en we geven SKV teveel ruimte. Deze benutten ze 10 minuten voor tijd dan ook door de 1-1 te maken. Hierna kunnen we het verschil niet meer maken waardoor SKV de kampioen van de 2e fase wordt. Jammer, geknokt en alles gegeven maar wel nog steeds ongeslagen thuis. Volgende week kunnen we die reeks vasthouden met de laatste wedstrijd voor de winterstop. Bedankt aan alle top supporters langs de ijskoude lijn en onze vlagger. Hopelijk volgende week er allemaal weer bij. Fijn weekend!