Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

17 april 2022

SVHA MO17 en OVC zijn gewaagd aan elkaar!

Vandaag de wedstrijd tegen OVC uit Oosterbeek. De ploeg met de minste verliespunten, dus de opdracht was: volle bak, strijden voor iedere bal en proberen gebruik te maken van de ruimte die je altijd krijgt tegen een ploeg die probeert opbouwend te voetballen. Door blessures misten we een aantal spelers en kregen we hulp van Nina, Anouk en Britt van de MO15 en Ellen en Lisa van vrouwen 1.

We hadden een flitsende start en Myrthe scoorde rechtstreeks uit een hoekschop de 1-0. Je kon duidelijk zien (technisch, fysiek en positioneel) dat OVC echt bij de beste teams hoort uit deze klasse. Toch waren wij zeker niet de mindere en waren wij erg gevaarlijk bij de snelle omschakel momenten en maakte Ellen de prachtige 2-0. In de rust complimenten voor iedereen en gewoon zo doorgaan.

Al relatief snel in de tweede helft viel de 2-1 en bleef OVC druk houden om snel de 2-2 te maken. Wij kwamen er een aantal keer weer snel uit en de keeper voorkwam de 3-1 voor ons. Helaas viel de 2-2 aan de andere kant, maar binnen 20 seconden na de aftrap kwam het plannetje waar Mark al een aantal weken op broed uit. Aftrap, lange bal op de spits die doorschoot en Noor die er als een duveltje uit een doosje bij was om de 3-2 binnen te schieten. Met nog een kwartier op de klok bleef OVC  komen en werd het voor ons steeds lastiger. Lisa viel uit met een blessure en we kregen helaas de 3-3 en 3-4 tegen.

Jammer van de uitslag, maar wel heel goed gevoetbald en geknokt! Mooi om te zien dat de meiden van de MO15 gewoon heerlijk meevoetballen en Ellen en Lisa er ook altijd zijn om ons te helpen. Met deze instelling en samenstelling draaien we gewoon volop mee in de eerste klasse. Ook mooi om te zien dat er weer zoveel supporters waren om de meiden te ondersteunen.

Fijn en zonnig paasweekeinde allemaal en tot over een paar weken. 👍⚽️☀️