30 oktober 2021

SVHA MO17 drukt zenuwen de kop in en blijkt een kop te groot voor SDOO

Op deze herfstdag hoefden we niet ver te reizen naar Heteren. De wedstrijd tegen SDOO waar iedereen elkaar kent; vriendin, klasgenoot, zusje van…dus de zenuwen waren nog erger dan normaal. In de regen en de dwarrelende herfstblaadjes gingen we van start.

Al snel creëerden we kansen, maar kwam er nog geen doelpunt uit. Door een foutje in de verdediging kon de sterke linksbuiten van SDOO de score openen 1-0. Twee minuten later kon Noor de gelijkmaker binnen lopen. Ook het tweede tegendoelpunt werd eenvoudig door ons weggegeven, maar gelukkig kwam de gelijkmaker vrij snel daarna. Voor de rust maakte Lisanne de derde en konden we de warmte van de kleedkamer opzoeken.

Na de rust bleven we kansen creëren. Het spelniveau van vorige week haalden we niet, maar wat bleven we knokken. Onze gelegenheidsspits Maud ontpopte zich als der (of die) Bomber (Google maar even) en maakte twee echte spitswaardige doelpunten. Knap gedaan Maud 💪🏻. Tot slot als kers op de taart beloonde Britt zichzelf en ons met een prachtig afstandsschot waar zelfs de geweldige keeper van SDOO niet meer bij kon komen. Eindstand 2-6.

Goed werk van Roos achterin die alle gaatjes dichtliep en super dat Britt van MO15 weer mee kon doen vandaag. Knap gedaan allemaal en top dat ook de supporters de regen getrotseerd hebben en ons tot het einde bleven aanmoedigen. Fijn weekend allemaal!