Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

8 december 2016

SVHA MO17-1 te sterk voor Jonge Kracht

Op 3 december om 12.30 uur is de aftrap voor de MO17-1 tegen Jonge Kracht. De groen witte meiden gaan gelijk vanaf het begin flink ertegenaan. Ze willen de drie punten hier in Herveld houden. Na 7 minuten is er een mooie combinatie van Tessa op Lotte en deze schiet prachtig de 1-0 achter de keeper. Twee minuten later een soortgelijke actie van Lotte op Tessa, zij loopt hem er mooi in, het is 2-0. De verdediging houdt het achterin mooi dicht. Amber krijgt een mooie kans, maar deze weet de keeper net te houden. Merel geeft een mooie actie weg; ze maakt de 3-0. Dan valt toch heel onverwacht de 3-1 en met deze tussenstand gaan we de rust in.

Na rust krijgt Frederique nog een aardige kans, maar ze weet net niet te scoren, maar daar hebben we Lotte weer die maakt na wat geklungel van de keeper van Jonge Kracht de 4-1.
Direct daarna een hard schot van haar; de 5-1 in het net. Prachtig samenspel van de SVHA meiden; mooie assist van Femke op Lotte en ja hoor de 6-1 en gelijk daarna de 7-1 is gemaakt. Jonge Kracht is in geen velden of wegen meer te zien. Onze meiden waren een maatje te groot voor hen.