13 december 2016

SVHA MO17-1 pakt drie punten bij OSC

Zaterdag 10 december staat OSC-SVHA MO17-1 op het programma. Het voelt als een soort derby onder de meiden. Ze zijn ook zeer gebrand om de drie punten mee te nemen naar Herveld City.

De 1e helft gaat van start. Na twintig minuten wordt Sanne H. neergehaald door OSC. Hiervoor krijgen we een vrije trap. Deze neemt Merel vanaf 25 meter en zij raakt de lat.  Amber staat op de goede plaats en zij scoort de 0-1 voor onze groen-witte meiden. Even later krijgt OSC een indirecte vrije trap, mooi goal, maar helaas voor OSC  werd deze afgekeurd door de scheidsrechter, omdat hij er niet rechtstreeks ingeschoten mocht worden. De Eerste helft was verder niet erg spannend. Wat kansjes van allebei de kanten. We gaan dus met 0-1 de rust in. De meiden in de rust wat toegesproken en de Tweede helft gaan ze als een speer van start. Na twee minuten komt Lotte vrij voor de keeper en maakt de 0-2. Nog een paar mooie kansen van Kyra en Lotte, maar deze weten het net niet te raken. Achterin wordt het mooi dichtgehouden. Er is goed samenspel van onze meiden. Sanne H. wordt een paar keer mooi gevonden en ze is helemaal los en maakt de 0-3, 0-4 en uiteindelijk ook de 0-5. Dit is tevens ook de eindstand. We gaan met een voldaan gevoel weer terug naar Herveld.