16 februari 2020

SVHA MO15 trekt de lijn van de vorige wedstrijd door!

Nadat de inhaalwedstrijd maandagavond door de storm was afgelast mochten we vandaag weer de kunstgras weide in tegen VDZ uit Arnhem. Proberen het goede gevoel van vorige week en in de trainingen vast te houden was de opdracht. Dat deden we vanaf het begin. Met de zon in de rug waren we alleen maar op de helft van VDZ te vinden. We creëerden weer de nodige kansen maar net als vorige week was het afronden het moeilijkste. Het veldspel was goed, we waren alert, pikten de ballen eerder op dan onze tegenstander en maakten dan toch eindelijk de 1-0. De uitstekende keeper van VDZ maakte het ons lastig maar kon ons niet van de 3-0 ruststand af houden. De 2e helft was er een prachtige aanval opgezet vanaf eigen helft maar de bal werd net naast geschoten. Nog een mooie aanval waaruit werd gescoord werd helaas afgefloten voor buitenspel. Er was genoeg te genieten vandaag. Wat onoplettendheid bij SVHA zorgde voor de 3-1 maar 2 snelle doelpunten bracht de einduitslag op 5-1. Soms heeft er wel eens iemand zijn dag niet maar vandaag hebben jullie allemaal top gespeeld Op naar de volgende wedstrijd!