13 februari 2022

SVHA MO15 raakt steeds beter op elkaar ingespeeld!

Vandaag spelen we uit tegen OSC. Dit is voor de meiden best een spannende wedstrijd, in de beker wedstrijd konden we eigenlijk geen tegenstand bieden. Maar we zijn als team gegroeid en beter geworden. Dus koppie erbij en gaan.

Na de aftrap spelen we direct heel aanvallend en zijn veel aan de bal. We weten de nodige kansen te creëren door goed over te spelen en te blijven communiceren met elkaar. Het geluk lijkt niet aan onze kant en het lukt ons niet om te scoren. Onze keepster heeft niet veel te doen, een enkele bal komt haar kant op en die weet ze mooi weg te werken.

En dan ineens weet OSC een kans te creëren en te scoren. Hier balen we van! Dit is niet onze bedoeling van vandaag. Dus opnieuw er tegenaan.

In de rust een korte peptalk van Henk, eigenlijk heel simpel; jullie doen het samen erg goed. Ga zo door en blijf aanvallend spelen.

Terug op het veld moeten we er even inkomen, maar dit duurt niet lang.

Al na 5 minuten lukt het ons een mooie aanval op te bouwen, er wordt goed overgespeeld en het lukt om te scoren! Dat voelt goed, nu vasthouden en druk blijven zetten.

We blijven aanvallend spelen en weten weer de nodige kansen te creëren. Helaas lukt het niet om te scoren, een aantal pogingen worden door de keepster van OSC onderschept en één schot eindigt tegen de paal. We worden moe, wat ons betreft mag het fluitsignaal wel klinken. Maar we moeten nog 10 minuten.

In de laatste 10 minuten lukt het OSC om aan te vallen en ondanks het harde werken van onze meiden ook om te scoren. Daardoor eindigt de wedstrijd helaas in 4-1.

Meiden wat is er hard gewerkt en wat zijn jullie gegroeid de afgelopen maanden. Dit keer kwamen we nog net wat tekort maar we blijven knokken. Wij zijn super trots op hoe jullie het doen als team. Jullie vangen elkaar op en stimuleren elkaar om te groeien, blijf zo doorgaan samen!