5 maart 2020

SVHA MO15 nog niet opgewassen tegen Jonge Kracht in strijd naar de Beker

Vandaag de bekerwedstrijd tegen Jonge Kracht. Fleur trapt af en we beginnen aanvallend. Tamar schiet uit een corner bijna het 1e doelpunt, maar de keeper vangt de bal. De tegenstander voelt de druk en maakt een gevaarlijke aanval. Gelukkig naast de goal, maar de volgende aanval gaat er helaas wel in: 0-1. Nu zijn wij aan de beurt om aan te vallen. Uit een voorzet van Paula schiet Fleur op het goal en het is weer gelijkspel: 1-1. Ellen krijgt een paar mooie kansen, maar de keeper van de tegenstander kan ze helaas tegenhouden. Jonge Kracht zet een tandje bij, maar Jolie maakt een goede redding. Lisanne maakt een uithaal, maar helaas raakte de bal de paal. We gaan de rust in met 1-1.

Tweede helft begint en de tegenstander maakt haar volgende doelpunt. We komen wel steeds terug en we voetballen aanvallend, maar de tegenstander neemt de overhand en de doelpunten volgen snel op. Het is inmiddels 1-6. Ellen schiet nog op het doel maar die gaat erover; Manuela redt nog een doelpunt tegen; Paula heeft een goede redding; Eva zit er goed op. Er volgt nog een laatste doelpunt en de uitslag is 1-7. Iedereen heeft er hard voor geknokt en goed haar best gedaan. Volgende keer zijn wij weer aan zet. Harm bedankt voor het vlaggen. Daan, Gilles en Judith bedankt voor de begeleiding en het coachen.