8 maart 2020

SVHA MO15 maakt het spannend, maar behoudt nr. 1 positie!

Zaterdag 7 maart stond de topper – nr. 2 Redichem – tegen – nr. 1 SVHA – op het programma. Voorafgaand aan onze wedstrijd konden we nog even genieten van SVHA JO13-2 die ons het goede voorbeeld gaf en met een 6-2 overwinning van het veld kwam. We begonnen goed aan de wedstrijd met een enorme kans in de 1e minuut en op alle vlakken leken we de tegenstander de baas. Dit veranderde snel. Doordat we steeds een stapje te laat waren verloren we de grip op de wedstrijd. Door een ongelukkige handsbal kregen we een penalty tegen die erg mooi werd ingeschoten door Redichem: 1-0 achter. Redichem had geen geluk in de afronding met twee keer een bal op de paal. Gelukkig konden we in de 1e helft nog langszij komen. Door een paar goede acties op het middenveld konden Lisanne en Fleur het afmaken en was de ruststand 1-2. Het was duidelijk dat we feller moesten zijn en knokken voor iedere bal. Het begin van de 2e helft werd het 2-2 door een buitenspel doelpunt, helaas niet gezien door de scheids. Daarna kwam er een omslag en vond iedereen zijn eigen niveau weer terug. Anneloes, Loïs en Malou knokten voor iedere bal; Rosan en Eva maakten het de aanvallers heel lastig en Manuela liet niemand meer door. Het hele team liet zien over een goede conditie te beschikken en een prachtige uithaal van Lisanne bracht de einduitslag op 2-3. Wat is er geknokt voor deze overwinning, top gedaan meiden! We kregen een klacht binnen over onze wel zeer luidruchtige supporters 😜, maar die hebben onze groen-witten wel naar de overwinning geschreeuwd. De F-side is er niks bij. Bedankt supporters en vlagger en tot volgende week allemaal!