11 april 2022

SVHA MO15 laat zich niet tegenhouden door een beetje regen en pakt alle drie de punten mee naar huis!

Vandaag hoeven we niet zo vroeg op, we spelen pas om 13:00 uit tegen DSZ in Boven Leeuwen.

In de kleedkamer zijn de meiden er al bijna overtuigd dat we deze wedstrijd gaan winnen, maar pas op voor onderschatting. De wedstrijd moet nog gespeeld worden.

Britt, Noor en Nienke komen net op het nippertje, zijhebben er al een wedstrijd op zitten bij de MO17.

We starten met een zonnetje, het waait wel flink. Hopelijk houden we het droog.

Al meteen gaan we in de aanval. We spelen vooral op de helft van de tegenstander en al snel valt de 0-1. Dan wordt het ineens donker en krijgen we een flinke regenbui over ons heen. De meiden van DSZ krijgen één echte kans, maar gelukkig zijn daar onze laatste vrouw en keeper die weten te voorkomen dat er gescoord wordt. We krijgen nog heel wat kansen de 1e helft maar het lukt maar niet om te scoren, we gaan de rust in met 0-1.

We mogen wel wat feller spelen, meer druk zetten en de kansen benutten, dat is wat Henk tijdens de rust zegt.

Tijdens de 2e helft gaan we er weer voor; aanvallen en afmaken. Als snel valt de 0-2, top, dat geeft wat lucht. Nog een paar erbij zou mooi zijn. Ook nu spelen we het grootste deel van de tijd op de helft van de tegenstander. Slechts een enkele keer lukt het hen om door ons middenveld heen te komen, maar dan is daar altijd onze verdediging en keepster nog.

Het lukt ons om nog 2 keer te scoren. We winnen met 0-4 en nemen de punten mee naar huis.

Pluspunt van vandaag was dat we veel kansen gecreëerd hebben. Verbeterpunt was wel dat we deze kansen dan ook beter moeten benutten.

Bedankt Noor en Nienke voor het invallen!