11 december 2022

SVHA MO15 laat zich niet kisten door de vrieskou

Vandaag alweer onze laatste wedstrijd van deze periode. Tegen de Arnhemse boys deze keer.

Het is koud, erg koud. Met een paar afwezigen, maar gelukkig met twee geleende speelsters beginnen we. Sofie staat deze week wederom in de goal, Isa mag gelukkig wel meedoen en staat in de verdediging.

We weten dat dit een pittige wedstrijd zal gaan worden, maar de meiden hebben er zin in dus wij hebben alle vertrouwen dat het een mooie wedstrijd zal worden.

Al direct gaan we voor de aanval, we geven de tegenstander weinig ruimte. Tijdens de 1e helft voetballen we vooral op de helft van de tegenstander. Af en toe bereiken de meiden van de Arnhemse Boys hun aanvallers, maar die komen niet door onze verdediging heen en daar balen ze goed van.

Tijdens een mooi opgebouwde aanval weet onze spits de bal langs de keeper te krijgen, 1-0 lekker! Vlak voor rust krijgen we nog de kans om 2-0 te maken maar dat lujt helaas niet.

Tijdens de rust is de boodschap heel simpel. Het gaat fantastisch, als we zo door gaan winnen we gewoon.

In de 2e helft komt de tegenstander wat meer op onze helft maar gelukkig blijft iedereen alert en weten we samen te voorkomen dat er een tegen goal komt.

We blijven positief naar elkaar en coachen elkaar. Er wordt mooi overgespeeld maar helaas lukt het ons ook niet meer om te scoren. De eindstand is 1-0. Wat was het een spannende wedstrijd!

De meiden hebben het allemaal fantastisch gedaan en daar mogen ze trots op zijn!

We sluiten fase 2 gezamenlijk af in de kantine met een frietje.

Bedankt Roos en Yarna voor het meedoen en de bikkels langs de lijn, bedankt voor het aanmoedigen!