8 december 2019

SVHA MO15 knalt het jaar uit deze competitie

Het was even spannend of de laatste competitiewedstrijd door kon gaan door alle regen van gister maar om half 10 kregen we het groene sein, veld klaar voor MO15. Maar, was SVHA MO15 ook klaar voor Aquila? Dat moesten we laten zien vandaag. Het duurde even en we hadden wat kansen nodig, maar na 10 minuten was daar dan toch de 1-0. Daarna al snel de 2e en 3e goal. We waren sterker dan de tegenstander, wonnen bijna alle duels en creëerden de ene na de andere aanval. Buitenspel, de lat, net naast, wat een kansen. Anneloes liet zien hoe het moet en maakte een hattrick in de eerste helft, knap gedaan, 3x scoren. Ruststand 7-0, dus wat viel er te zeggen in de rust….. 10, 10, 10 hoorden we de supporters al roepen. De 2e helft gingen we door met ons goede spel, maar verloren we iets meer duels. Jolie had weer een paar knappe reddingen en wij misten 100% kansen 🤭. Toch konden we nog een paar keer scoren, eindelijk wel raak Tamar, goed gedaan! Loïs (prachtig doelpunt die laatste), Lisanne en Fleur allemaal 2x en Anneloes natuurlijk 3x. Einduitslag 10-0, top gedaan meiden en wat een leuke verjaardag voor jou Rosan, happy birthday 🎂. Volgende week nog 1 x knallen voor de beker!!!