29 maart 2023

SVHA MO15 heeft de wind niet mee dit weekend

Vandaag staat de wedstrijd tegen de meiden van ESA op het programma. Met nog steeds veel geblesseerden is het lastig om met genoeg meiden te kunnen spelen. Gelukkig is Lara er weer en wil Noor van de JO13 nog wel een wedstrijd mee voetballen bij ons. Isa mag wel voetballen maar nog niet keepen dus neemt Sofie deze week haar plek over, heel fijn. Ook Yarna uit de MO17 sluit het laatste kwartier nog even aan.

Het weer is niet zo goed, het waait enorm hard en af en toe regent het ook nog.

In de eerste helft gaat het behoorlijk gelijk op. Over en weer wordt er goed aangevallen en verdedigd. Kansen worden gecreëerd maar het lukt zowel de tegenstander als ons niet om te scoren. Een paar keer zitten we er dicht bij maar we missen het geluk.

Het is een sportieve wedstrijd, af en toe wat fysiek maar de meiden houden het sportief.

We gaan met 0-0 de rust in.

Na rust starten we zoals in de 1e helft, met over en weer aanvallend voetbal. We krijgen een paar kansen maar het lukt simpel genoeg niet om te scoren. Heel jammer, de meiden verdienen het om beloond te worden voor hun harde werk.

Als de wedstrijd bijna gespeeld is lukt het de meiden van ESA wel om te scoren, 2 keer binnen 7 minuten. Waar wij deze week geen geluk hebben met scoren heeft onze tegenstander dat wel. De eindstand is dan ook 0-2. Een beetje teleurgesteld verlaten we het veld.

De meiden hebben het goed gedaan vandaag, maar helaas kwamen we een beetje geluk tekort.

Scheidsrechter, vlagger, invallers en toeschouwers bedankt. Tot volgende week.