Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

24 november 2019

SVHA MO15 gooit het roer een keertje om

Oranje-Blauw uit stond er vandaag op het programma. Een team dat een-na-laatste staat, maar juist dan moeten we zorgen dat we alert zijn en ons eigen spelletje spelen. Al snel na de aftrap kwamen we voor door een eigen doelpunt. Daarna was het lastig bijhouden. Oranje-Blauw was duidelijk een mindere tegenstander, ondanks dat ze hun best deden. Het was lastig om ons eigen spelletje te spelen, maar aan de bal waren we steeds de sterkste. De ruststand was dan ook 0-10.

We besloten het roer om te gooien en iedereen die dat wilde op een andere positie te laten spelen. Onze keeper Jolie in de spits, Eva als keeper, de aanvalsters in de verdediging en de verdedigers in de aanval. Natuurlijk was dat even wennen, we stonden meer buitenspel en misten vele kansen, maar we bleven gaan. Met z’n allen hoopten we dat Jolie ging scoren, maar een grote kans ging net naast. Eva had als keeper het enige balcontact van de wedstrijd, dat zegt genoeg. Kortom, dit was leuk om te experimenteren. De doelpuntenmakers waren: Anneloes 3x, Senne, Loïs, Fleur, Lisanne 2x, Maud Gerritsen en Maud Willemsen 1x. Goed gedaan allemaal, wat een leuk team zijn jullie toch 😀.