Wedstrijdverslag MO15
16 oktober 2019

SVHA MO15 en Woezik gaan gelijk aan elkaar op

Afgelopen zaterdag was het veelal Woezik waartegen verschillende SVHA teams moesten spelen en zo ook wij. Door vakantie en blessures hadden we de hulp ingeroepen van MO13. Maud G. viel helaas tijdens de warming-up al uit, dus moesten we met 15 man aan de bak afgelopen zaterdag. Het leek heel mooi te beginnen, doordat we meteen na de aftrap de kans op 1-0 kregen maar helaas, de Woezik-keepster greep in. Door een knappe aanval van Woezik via de rechter kant kwamen zij wel op 0-1. We hadden het lastig in de verdediging, maar zodra we in de aanval gingen waren we meteen gevaarlijk en de 1-1 was er ook snel. Het verdere verloop was lastig bij te houden, er gebeurde zoveel; 2-1 voor 2-2 gelijk. Een goal van Fleur en de gelijkmaker van doorzetter Julie. Helaas door geklungel in onze verdediging, waaruit een prutsgoal kwam gingen we met 2-3 de rust in. De opdracht was duidelijk, scherper zijn in de verdediging. Na de rust kregen we voldoende kansen, maar er ging veel net over en, wat in de training vaak niet lukt, de paal en de lat werden wel regelmatig geraakt. We kwamen op 3-3 en door een prachtig afstandsschot van Noor op 4-3. Helaas in de rebound stonden we weer even te slapen en werd het 4-4. Door een beetje ongelukkige samenloop van omstandigheden kreeg Woezik de vrije trap mee en maakten ze de 4-5. Gelukkig voor ons was er nog tijd om de gelijkmaker te maken. Eindstand 5-5. Hard gewerkt allemaal en wat een toppers de meiden van MO13, jullie contract ligt al klaar meiden 😉.