20 oktober 2019

SVHA MO15 bekert vrolijk door

Verder in de beker, dus vandaag weer naar Dio’30 waar we drie weken geleden met 5-2 hebben gewonnen. Dat zegt overigens niets. Nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen; óók voor onze tegenstander. Waar we twee weken geleden dachten nog vier meiden uit ons team te moeten missen en dus onze oude teamgenootjes Lisa en Ellen uit MO17 hadden gevraagd mee te doen, bleek deze week dat de meesten er toch waren. Met 16 vrouw sterk dus aan de start. En de start was goed; meteen dreiging door onze snelle buitenspeelsters en veel druk op de helft van Dio. Het duurde dan ook niet lang voor de 0-1 en 0-2 vielen door Lisanne en Ellen. Na de aftrap van de 0-2 veroverden wij meteen de bal en lag deze na drie keer tikken weer in het net: 0-3. Even later een mooie voorzet van Lisanne die echter doorrolde in de rechterhoek, 0-4. Maud G. had de 0-5 bijna voor het intikken, maar raakte de bal niet goed, jammer. Met 0-4 de rust in.

Weinig te melden in de rust, behalve dat het mooi zou zijn de score te verdubbelen in de 2e helft. Zover kwam het niet, het spel was wat rommeliger, maar gelukkig poetsten Lisa en Senne achterin heel veel weg. Nog een paar aanvallen die een doelpunt verdienden, afstandsschoten op de lat en net naast of over. Toch was daar dan de 0-5 door een goed uitgespeelde aanval. Dio maakte aan het einde nog een eretreffer, 1-5. Winst in the pocket, door naar de volgende bekerronde. Bedankt Lisa en Ellen, top dat jullie mee wilden doen. Lisanne, je bent echt op weg om topscorer van SVHA te worden 💪🏻! Goed gewerkt allemaal meiden!