15 december 2019

SVHA MO15 bekert vrolijk door

Na de knap behaalde 3e plek in de competitie volgde vandaag nog een bekerwedstrijd tegen Woezik. Door blessures en niet fitte speelsters hadden we uit voorzorg een paar bekende toppers uit MO17 meegevraagd. In de warming-up bleek dat we ze nodig zouden gaan hebben omdat er al 2 speelsters uit vielen. We begonnen goed aan de wedstrijd en waren veel op de helft van de tegenstander te vinden. Na een kwartier kwamen we op voorsprong door een mooi doelpunt van onze snelle Lisanne. Het initiatief bleef aan onze kant, al hadden we het verdedigend soms lastig tegen deze goede tegenstander. De gelijkmaker van Woezik was in de maak maar ze hadden niet gerekend op ‘onze niemand komt er langs Jolie’ die met een prachtige redding onze voorsprong vast hield. We knokten voor iedere bal en door goed samenspel en mooie passes kwam de 0-2 tot stand. We hadden het geluk mee toen we geen doelpunt tegen kregen bij een redding van Jolie. Was de bal nu wel of niet over de lijn…. Ruststand 0-2. Na de rust gingen we door met ons goede spel en Woezik kon eigenlijk geen kans creëren. Door een aanval via de linkerkant kwam de bal perfect voor Fleur die mooi afrondde 0-3. Wat een goede wedstrijd hebben jullie gespeeld. Bedankt toppers van MO17 dat jullie vandaag mee hebben geholpen de volgende bekerronde te halen. Nu nog een weekje trainen en dan lekker genieten van de kerstvakantie!