9 februari 2020

SVHA MO15 begint het jaar met een vliegende start

Onze 1e wedstrijd van de 2e competitiehelft was vandaag bij SKV in Wageningen. Een team met veel zieken, dus aangevuld met speelsters uit de MO13. We hadden er zin in en begonnen heel optimistisch aanvallend te spelen. We hadden al vijf keer kunnen scoren in de eerste minuten, maar in de afronding ging het steeds mis. Na vijf minuten was daar dan de 0-1 en daarna wisten we de weg naar het doel goed te vinden. We creëerden meer kansen dan Ajax hoorden we al langs de lijn en scoren doen we ook beter 😀. Door goed samenspel en mooie aanvallen was de ruststand 0-6. SKV deed haar best, maar was duidelijk een maatje te klein voor ons. SVHA bleef steeds in balbezit of veroverde de bal snel terug bij een tegenaanval. Eva kwam dicht in de buurt van haar eerste kopgoal ooit. Paula vond het wel best, moest er toch nog in en maakte een prachtig doelpunt. Sarah verving Senne als laatste man of dat ze daar iedere week staat en Malou was iedereen de baas op het middenveld. Eindstand 0-13. De doelpuntenmakers, Fleur 5x, Anneloes en Paula 1x, Lisanne 6x. Goed gespeeld allemaal, houd dit, vast want maandag mogen we weer!