Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 november 2019

SVHA MO15-1 laat aan Redichem zien dat het tij kan keren

Weer een thuiswedstrijd vandaag tegen Redichem, een bekende tegenstander waartegen we in het verleden weinig punten hebben gehaald. Wij op de 5e plaats en zij op de 3e, dus dit kon wel eens een spannende pot worden. Vanaf het begin werd er goed gevoetbald, wisten we elkaar te vinden en creëerden we kansen. Een bal tegen de paal werd in de rebound heel goed afgemaakt door Maud Gerritsen. De eerste goal in haar voetbalcarrière, dus dat werd uitbundig gevierd 😀👍🏻.  We bleven de duels winnen en Fleur maakte met een mooie beweging de weg naar de goal voor haarzelf vrij en ronde het keurig af 2-0. Redichem kwam niet aan aanvallen toe en als ze gevaarlijker werden dan zorgden goede verdedigende acties ervoor dat we snel weer in de aanval konden. De volgende aanval was er één uit het boekje en dus kwam daar ook een prachtig doelpunt van Lisanne uit, in de kruising, Ziyech zou er jaloers op zijn. We kregen er geen genoeg van en de 4-0 was ook weer een mooi uitgespeelde aanval.
Na de rust gingen we verder met het creëren van kansen, maar faalden we in het afmaken. Redichem zette iets meer druk en daardoor kregen we twee doelpunten tegen. Helaas moesten Senne en Anneloes geblesseerd van het veld maar de rest van het team pakte dit goed op. Compliment aan het hele team en vandaag met name aan Rosan, Femke, Sarah en Manuela, Met z’n allen geknokt tot het einde met als resultaat een dik verdiende 4-2 overwinning!