18 december 2017

SVHA MO13 kampioen!

SVHA – DVOL
Tjonge jonge wat een spannende wedstrijd. In gedachten was SVHA al kampioen, maar met het voetballen wilde het in de eerste helft nog niet echt lukken. Zenuwen begonnen op te spelen en SVHA bleef steken op het middenveld en kon geen goede aanval opzetten. De tegenstander kon door de verdediging heen breken en scoorde
0-1. Oef hier had SVHA niet op gerekend en de teleurstelling was dan ook groot, zou het dan toch niet lukken…

De supporters gingen door de achterstand nog harder juichen en geloofden nog steeds in de overwinning. Vuurwerk en fakkels werden aangestoken en de spandoek “never ever give up” werd opgehangen, maar helaas SVHA ging met 0-1 teleurgesteld naar de kleedkamer. Tijdens de rust hebben de trainers de meiden toegesproken en de 2e helft begon zowaar een stuk beter. De eerste aanval van SVHA kwam al na een paar minuten en SVHA kwam gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker, maar…het verlossende schot liet nog op zich wachten.

GGOOAAALLL, de zo belangrijke gelijkmaker is gemaakt! Ongelooflijk wat een doelpunt. SVHA is bij een gelijkspel Kampioen! Er hangt winst in de lucht en de meiden komen meer en meer aan voetballen toe, aanvallen volgen elkaar op en jawel GGOOAALL….het is 2-1. Fantastisch! de ontlading is groot en het kampioenschap is bijna binnen. Nog een paar spannende minuten tot het eindsignaal en het feest kan beginnen. Daar is het lang verwachtte fluitsignaal, SVHA MO13 is KAMPIOEN!!