Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 mei 2023

SVHA MO11 voor het eerst op groot veld bij voetbaltoernooi in Wamel

Afgelopen dinsdag hebben de Meiden onder 11 meegedaan aan het Wamelland toernooi, georganiseerd door Unitas uit Wamel. Voor de meiden was het extra spannend omdat het een toernooi was voor Meiden onder 13, waardoor er 11 tegen 11 op heel veld gespeeld moest worden.

De teams werden aangevuld door een aantal meiden die onlangs met de kennismakingstrainingen mee hebben gedaan. Zo gingen we met twee teams van 16 spelers en veel ouders die kant op. Het toernooi begon al om 18:00 uur, dus we moesten al vroeg vertrekken.

De wedstrijden waren spannend en de meiden moest hard werken, voor het eerst 11 tegen 11 op een groot veld. Daarbij hadden ze voor het eerst te maken met buitenspel, wat het nog lastiger maakte. Uiteindelijk werden een 4e en 6e plaats behaald en de bekers opgehaald. Bij de penalty shoot-out waren Zara en Pien de beste van onze teams.

We zijn heel trots op de meiden en hoe ze het gedaan hebben. We hebben weer veel geleerd en weten waar we ons kunnen verbeteren voor de toekomst!