Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

8 maart 2023

SVHA MO11-2 een kopje (of twee) te groot voor ONA JO11-3

De laatste update van onze MO11-2 is alweer een paar maanden geleden. Met het kampioenschap in de 2e klasse werd 2022 afgesloten. Sinds januari spelen de meiden vanwege de groei van het aantal ‘oudere’ speelsters in een jongenscompetitie. Het doel ervan is om zoveel mogelijk te leren in een sterke competitie.

Dat hebben we geweten, de eerste drie wedstrijden konden we helaas geen punten pakken. Soms ging de wedstrijd gelijk op en soms was de tegenstander toch een stukje verder dan onze meiden. Afgelopen zaterdag was de 4e wedstrijd van dit kwart, ONA JO11-3 kwam op bezoek en de meiden hadden er zin in! Er waren wederom veel ouders, broertjes en zusjes aanwezig om de meiden aan te moedigen!

Het eerste kwart konden we gebruik maken van Noor, ze is een speelster van de JO13, maar was zo vroeg dat ze even met de meiden mee kon doen. Het leek wel of alle meiden beter gingen voetballen! Na een kwart wedstrijd stond het al 3-0 voor SVHA! Nadat Noor vertrokken was voor haar eigen wedstrijd gingen de meiden vrolijk door. Ze hadden de wedstrijd onder controle en we zagen veel mooie combinaties en goed positiespel! Na doelpunten van Roos (2x), Jasmijn en Dana werd de einduitslag 7-1! Eindelijk weer een gewonnen wedstrijd!

Op dit moment hebben we 26 speelsters in de MO11. Aan het eind van het vorige seizoen hebben we een aantal oefentrainingen georganiseerd. Dit was een groot succes met 9 nieuwe speelsters, in de aanloop en gedurende dit seizoen zijn de teams nog groter geworden. Op dit moment hebben we 15 eerstejaars speelsters en samen met onze trainers zijn ze iedere dinsdag en donderdag hard aan het werk om zich snel te ontwikkelen. Ook de MO11-1 staat maar 3 punten achter op de koppositie!

Om het enthousiasme met zoveel mogelijk meiden te delen organiseren we begin april weer een aantal proeftrainingen. Alle leeftijden en niveaus zijn welkom, maar voor een mooie teamindeling vragen we zeker speelsters uit 2013 en 2014 om mee te doen. De officiële oproep komt later deze maand, maar als je niet kunt wachten kun je je alvast aanmelden bij Marijke Mulder 06-53694833.