Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 oktober 2015

SVHA Mini’s tegen de papa’s en mama’s

Zaterdag 26 September stond de wedstrijd SVHA kabouters – UCHTA kabouters op het programma. Na weken hard trainen en voorbereiden voor de eerste wedstrijd waren onze kanjers er helemaal klaar voor. Totdat wij helaas donderdags een berichtje kregen van UCHTA. Zij hadden helaas te weinig spelers waardoor de wedstrijd niet door kon gaan. Dit was voor de kanjers van SVHA een grote teleurstelling. De ouders kwamen op het idee om het op te nemen tegen hun eigen zoon/dochter zodat de kinderen toch een wedstrijd zouden kunnen spelen in het groene shirt.

Dus ouders maak je borst maar nat want zoals jullie de laatste weken hebben gezien hebben de kinderen er heel veel zin in.

Vrijdag avond 25 september stond dus nu de wedstrijd SVHA kabouters – de ouders op het programma. Om 18:30 werd er afgetrapt door de kinderen en de ouders moesten dan ook extra aanzetten om tot score te komen. Helaas kwamen de ouders ongelukkig op een 0-1 voorsprong maar deze stand werd snel recht getrokken door de kinderen en met een hard schot scoorde ze al snel de 1-1.

De wedstrijd verliep sportief en alle kinderen hadden veel plezier.  Op alle gezichtjes verscheen er een grote lach en de kinderen wonnen uiteindelijk met 5-4. Met doorzettingsvermogen en inzet hebben deze kinderen de wedstrijd gewonnen en alle ouders gingen dan ook met een teleurstelling naar huis. Aan het einde van de wedstrijd werden er natuurlijk penalty’s genomen en een handje geschud. Ouders bedankt voor deze leuke wedstrijd, de kinderen hebben genoten.

Zaterdag 3 oktober is het dan eindelijk zover en spelen deze kanjers hun 1ste echte wedstrijd uit bij DVSA om 09:30. Kom allemaal deze toppers aanmoedigen en juich ze naar een overwinning.