Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

6 februari 2015

SVHA meiden bezoeken Ajax – Twente

Vrijdag 23 januari hebben de meidenteams van SVHA de wedstrijd van Ajax-Twente vrouwen bezocht. Een spannende wedstrijd voor de Ajax vrouwen die nu op de 2e plek staan en het op moeten nemen tegen de Twente vrouwen die op de 3e plek staan. Dit beloofd een leuke wedstrijd te worden.

Van elk meidenteam waren er meiden mee naar de wedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld bij Sportpark De Toekomst in Amsterdam. Ondanks de kou waren er toch 45 a 50 speelsters mee naar deze leuke spannende wedstrijd. De eindstand was 0-2 voor Twente.

In de rust gingen de dames van de A van SVHA ‘stiekem’ het veld even op, om een leuke groepsfoto te maken.

Natuurlijk moest ook Daan, de trainer hierbij op. Na afloop van de wedstrijd was er tijd om handtekeningen te verzamelen en iedereen kon op de foto met de spelers van Ajax. Rebecca is het gelukt om met haar grote idool: Anouk Hoogendijk op de foto te gaan en ze kon daarna dus gillend van blijdschap weer mee terug naar Herveld.

Ondanks de kou was het een gezellige avond en heeft iedereen genoten van de spannende wedstrijd. Iedereen bedankt voor deze gezellige avond en op naar de volgende wedstrijden!

~ Door Malou van Eldik