Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 oktober 2015

SVHA MB1 loopt pas in 2e helft definitief weg van RKHVV

Vandaag stond SVHA MB1 tegen RKHVV MB1 op het programma. De wedstrijd begon erg rommelig, maar we waren wel op de helft van de tegenstander te vinden. Door een counter van RKHVV en slecht verdedigen achterin, kwamen we op een 0-1 achterstand. Al snel daarna maken we de 1-1 met een goede hoekschop van Lotte Buijs. Na de 1-1 gaat het een beetje van links naar recht op het veld en voorkomt Inge Wiggelman met een goede sliding de kans op de 1-2 van RKHVV. Na een goeie actie van Merel Willemsen maakt zij de 2-1. Vervolgens wordt er net zoals bij de eerste tegentreffer slecht verdedigt achterin en staat het 2-2. Met een snelle sprint vanaf de middellijn maakt Lotte de 3-2 door hem knap rechts langs de keepster te schuiven. Wederom wordt erachter in slecht verdedigd en ja hoor daar is de 3-3. Achterin blijft het gestuntel, maar Lotte,  onze linksbuiten, trekt daar niks van aan en speelt twee man uit en maakt de 4-3.

We beginnen de tweede helft met goed getik voorin waardoor Lotte de 5-3 maakt. Daphne Elferink voorkomt nog twee keer grote kansen op doel, maar het mocht niet baten de 5-4 wordt alsnog gescoord. Na de aftrap zijn we al weer snel aan der andere kant waar Emke Latta met een goede voorzet Evy Wiggelman bedient; 6-4. Vlak daarna scoort Merel de 7-4 en dat is de laatste treffer die wordt gemaakt.

Volgende week uit tegen Jonge Kracht en dan winnen met beter spel!