28 september 2015

SVHA MB1 laat helemaal niks over van Woezik

Vandaag stond SVHA MB1 – Woezik MB2 op het programma. We begonnen matig met veel balverlies; echter werd de bal vaak meteen weer veroverd. Na 5 minuten werd de 1-0 gescoord door Emke Latta, de bal bleef voorin hangen en daar maakte Emke goed gebruik van. Toen kwam de 2-0 van Celine Hasselbach ; een prachtig afstandsschot van zo’n 20 meter. Onze trainers hadden al snel door dat we met een zwakke tegenstander te maken en besloten daarom achterin 1 tegen 1 te gaan spelen. Het spel is nog steeds matig, er wordt weinig gelopen en weinig gewerkt. Daarna maakte we voor rust nog 6 doelpunten. De ruststand was dus 8-0.

In de rust vertelde onze trainers, dat er harder gewerkt moest worden. We begonnen goed in de tweede helft en liepen al snel uit naar de 13-0. Toen kwam Sanne Hendriks opdreef; ze maakte de 14-0, gaf een mooie bal vooruit waardoor Evy Wiggelman de 15-0 kon scoren, Sanne scoort de 16-0, een mooie solo van Sanne vanaf de middenlijn de 17-0, wederom een mooie actie van Sanne en Evy scoort de 18-0 en Tessa Bouwman geeft de bal op Sanne en u raadt het al Sanne scoort de 19-0. We winnen met 24-0!

Volgende week staat uit tegen Eldenia MB2 op het programma.