Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

11 november 2014

SVHA MA1 bij winst aanstaand weekend kampioen & hoofdklasser

Mannen, staat u even op? Kom sta even op. Houdt je handen voor je lichaam en begin ze tegen elkaar aan te bewegen. Beter bekend als het geven van een staande ovatie. Onze meiden van SVHA. De meiden A1 spelen aankomend weekend voor het kampioenschap. Het najaarskampioenschap wel te verstaan. Wat in houd dat de kampioen van deze competitie promoveert. SVHA MA1 kan dus aankomend weekend kampioen worden in de 1e klasse van het vrouwenvoetbal. Bij winst promoveert de groep van Daan van Ooijen naar de hoofdklasse. De hoofdklasse heren. Dat zou echt een top prestatie zijn van onze meiden.

SVHA MA1 staat met 7 gespeeld op 21 punten. Inderdaad de meiden wonnen tot dusver iedere wedstrijd in de competitie. Samen met de E1 zijn zij de enige ploeg die dat heeft gepresteerd tot dusver. Aankomend weekend word geen makkie. De ploeg staat tegenover Eldenia MA1. Eldenia is de directe concurent van SVHA MA1 omdat ook Eldenia nog kampipoen zou kunnen worden. Eldenia staat met 6 gespeeld op 15 punten. Bij winst zou de Arnhemse ploeg naderen op 3 punten. Echter heeft Eldenia nog een wedstrijd in te halen en kan daarom zichzelf ook nog betitelen als de kampioen van de 1e klasse. Het doelsaldo is wel nog in voordeel van onze meiden. Zij kregen in hun 7 wedstrijden slechts 2 doelpunten tegen en scoorde maarliefst 25 keer (23 saldo) terwijl Eldenia 30 om 11 speelde(19 saldo) maar dan wel met een wedstrijd minder.

Wij hopen dat jullie even de moeite willen nemen om onze meiden naar de overwinning te schreeuwen. De meiden verdienen jullie steun en ze kunnen het goed gebruiken. De wedstrijd begint om 14:30 op sportpark Jan van Baal.