5 maart 2023

SVHA M017 heeft duidelijk geen last van een winterslaap

Na één maand zonder wedstrijd mochten we vandaag eindelijk weer de wei in, een echte dit keer, uit bij HVCH in Heesch. Onze krappe selectie van 12 werd gelukkig versterkt door Isa uit de MO-15.

We begonnen een beetje voorzichtig, HVCH gaf ons weinig ruimte  maar we hadden wel veel balbezit. Na een kwartier kon Lisanne de score openen 0-1 en een kwartier later maakte Isa van Anrooij de 2e. Onze verdedigers zorgden dat elke aanvallende poging van onze tegenstander meteen werd gestopt en we zelf de aanval weer op konden zetten. Een mooie rush vanaf eigen helft kon Lisanne fraai afronden, 0-3 ruststand.

Na de rust creëerden we meer grote kansen, maar ontbrak het aan de afronding. Gelukkig konden Julie en Lisanne de score nog naar een 0-5 eindstand brengen. Alweer een mooie prestatie. Hierna snel met het hele team richting de Johan Cruijf Arena voor de vrouwenwedstrijd Ajax-Feyenoord. Hier kunnen we kort over zijn, we genieten meer van onze eigen SVHA MO-17 dan van de professionele toppers. Het was een gezellig uitje met natuurlijk een heerlijke afsluiting bij ons favo M restaurant.

Bedankt Isa voor het meespelen, Erik voor het vlaggen, supporters Henk, Nina en Manon en de Brabantse familie van Bo, leuk dat jullie er waren en bedankt Christian voor het rijden. Volgende week hopen we jullie allemaal weer te zien in onze eigen Arena in Herveld! 🇳🇬