18 oktober 2016

SVHA lijdt vierde nederlaag op rij

HERVELD – SVHA heeft de zesde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-5 nederlaag tegen UHC.

In het eerste deel van de wedstrijd gaan beide ploegen redelijk gelijk op, maar de ploeg uit Hernen komt na twintig minuten op voorsprong door een doelpunt van Jasper van Horssen. Een aantal minuten later verdubbelt UHC de voorsprong door een fout in de defensie van SVHA. Yuri van den Broek is de doelpuntenmaker. Na rust probeert SVHA het wel, maar het geluk en de scherpte in de afronding ontbreekt bij de thuisploeg. In het laatste deel van de wedstrijd loopt UHC verder uit door doelpunten van Bart de Groot, Jordy Hachmang en Mark Hendriks.

Basisopstelling SVHA:

Doelman: Boris Boerstoel
Verdediging: aanvoerder Twan Aarnink, Elkjaer Rikken, Jeroen van Boldrik en Jeroen Janssen
Middenveld: Rogier Jansen, Tijmen van der Kolk en Ali Saleh
Aanval: Jesse Schreuders, Loay Saleh en Luc Dekker

Invallers: Yosry Hassan, Jordy van Gaalen en Jelmer IJkhout

Zondag 30 oktober speelt SVHA de uitwedstrijd Roda’28. De competitiewedstrijd begint
‘s middags om 14:30 uur
. Roda’28 kwam afgelopen zondag niet in actie.

Auteur: Jelmer IJkhout