20 september 2016

SVHA lijdt forse nederlaag tegen DVSG

HERVELD – SVHA heeft de derde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 5-1 nederlaag tegen DVSG.

Na iets meer dan tien minuten spelen stond de ploeg van Henk Stuivenberg al op een 2-0 achterstand. DVSG verdubbelde die voorsprong in een tijdsbestek van twintig minuten, waardoor het na een halfuur voetballen al 4-0 stond. De tweede helft was iets beter aan de kant van SVHA, maar de ploeg bleek aan een kansloze missie te zijn begonnen. Na 90 minuten stond de eindstand van 5-1 op het scorebord. Loay Saleh redde de Herveldse eer.

Basisopstelling SVHA:

Doelman: Boris Boerstoel
Verdediging: Noud Spaan, aanvoerder Ries Hoogstad, Yosry Hassan en Jules Merkus
Middenveld: Jordy van Gaalen, Twan Aarnink en Ali Saleh
Aanval: Rogier Jansen, Loay Saleh en Luc Dekker

Invallers: Jeroen Janssen, Tijmen van der Kolk en Jelmer IJkhout

Zondag 2 oktober speelt SVHA de thuiswedstrijd tegen DSZ. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:00 uur. DSZ kwam afgelopen week niet in actie.

Auteur: Jelmer IJkhout