Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 december 2021

SVHA legt alle activiteiten stil tot tenminste 9 Januari ´22

Sinds deze week liggen alle activiteiten bij de club stil. Trainen, wedstrijden en andere activiteiten zijn afgelast tot tenminste 9 januari ´22. Dit doen we niet voor niets en de belangrijkste reden is dan ook om iedereen bij de club gezond te houden.

Nat en bezweet en dicht op elkaar in de auto terug naar huis na een uit wedstrijd, omdat kleedkamers niet gebruikt mogen worden is één van de redenen dat we besloten hebben alle activiteiten stil te leggen.

Dat wij als club op deze manier kunnen helpen om de besmettingsaantallen in het dorp te laten stagneren en/of dalen is voor ons de allerbelangrijkste reden om deze beslissing te nemen.

Voor ons staat absoluut op nr. 1 dat wij jullie gezondheid willen waarborgen.

Wij zullen als bestuur in overleg gaan, om te bepalen wanneer we alle activiteiten weer kunnen oppakken, maar voor nu blijft alles t/m 9 januari gesloten.

We weten dat dit geen populaire beslissing is, maar het is wel de juiste voor dit moment.

Het clubgebouw en het gehele sportpark is gesloten, dus graag ook niet naar de club komen om te voetballen.

Blijf gezond en wij willen jullie hele fijne feestdagen en een goed uiteinde wensen. We zien jullie graag weer fris en vol energie terug op het veld, zodra dit weer kan.

Bestuur SVHA

 

.. Wil je meer lezen: https://www.gelderlander.nl/betuwe/svha-legt-verenigingsleven-stil-geen-populaire-beslissing-wel-de-juiste~a3b2f897/