Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

26 mei 2017

SVHA JO9-1 voor de derde keer op rij kampioen

 De voetballers van SVHA JO9-1 wisten op 20 mei voor de derde keer op rij kampioen te worden! Waar ze vorig jaar nog in de derde klasse speelden, moesten ze er dit jaar als team hard aan werken omdat ze gepromoveerd waren naar de tweede klasse.

De laatste wedstrijd werd thuis op de Zandakkers in Herveld gespeeld tegen Bennekom. Het was heel spannend, want er waren nog drie teams die dit kampioenschap konden veroveren.

Binnen een paar minuten wist SVHA het eerste goal te scoren, maar in de eerste helft was zowel bij de spelers als bij alle supporters de spanning van de gezichten af te lezen. In de tweede helft kwamen de groenen los. Met prachtig teamspel wisten ze de wedstrijd met 7-1 te winnen.

De  trainers René Pieters en Gerrit Hosmar vierden het kampioenschap stralend met de kinderen. René die nam met enige emotie de complimenten van opa’s, oma’s en ouders in ontvangst. “Daar doe je het voor!”  zei hij met trots.

 

Op de foto van links naar rechts:

Trainers:  René Pieters, Rick Krijne, Gerrit Hosmar Nathan, Isa, Dylan, Ferran, Julie, Lev, Tim, Dries en Raoul

 

 

JO9-1 kampioen 3e keer (1)