7 december 2019

SVHA JO19 niet te stoppen dit seizoen

Afgelopen zaterdag hebben wij onze 8ste wedstrijd gespeeld tegen HAVO. Na een wat voorzichtige start in de eerste 12 minuten begonnen wij wat op dreef te komen. Wij creëerden wel voldoende kansen, maar kwamen in het begin nog niet tot scoren. Na de genoemde 12 minuten waren wij oppermachtig en hadden het beste spel. Vanaf de 40ste minuut begon het echt te lopen en scoorden wij het ene na het andere doelpunt. We waren echt niet meer te stoppen: 4 – 0 binnen 7 minuten. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft bleven wij doorgaan, het ene mooie doelpunt na het andere en helaas een aantal mooie aanvallen waarin we verzuimden om te scoren, maar we wisten er toch nog vijf bij te prikken. Ook nog een bescheiden hoofdrol voor onze grensrechter, die volgens de FIFA richtlijnen de vlag hanteerde, maar niet werd gehoord door de scheidsrechter. Dik buitenspel, maar de scheids was aardig voor onze tegenstander. Eindstand: 9 -1.

Zijn we nog te stoppen…………..? We zullen DVOL het antwoord geven aanstaande zaterdag.