5 maart 2020

SVHA JO19-1 blijft strijden en wordt beloond met drie punten!

Afgelopen zaterdag hebben wij onze derde competitiewedstrijd gespeeld tegen Leones. Het was een wedstrijd met de factor “harde wind”. De eerste helft speelde Leones met de wind mee en hanteerde veelal de lange bal via de keeper.

De bal was door onze verdedigers moeilijk onder controle te krijgen en dat leverde gevaarlijke situaties op rond en in ons 16-meter gebied. Leones wist twee keer te scoren in de eerste helft. Ook wij hebben verschillende kansen gehad om te scoren, maar dat in de eerste helft nagelaten. De tweede helft hadden wij de wind mee en hielden er vertrouwen in dat het nog goed kwam. En het kwam goed. Na een aantal mooie aanvallen en kansen voor ons wisten wij de stand ruim voor tijd gelijk te trekken. De tweede helft waren wij overtuigend de betere ploeg, maar wij verzuimden een aantal kansen te verzilveren.

Leones kreeg ook wat kansjes en bleven ervoor strijden, omdat wij verzuimden om het af te maken. Tot wij zo’n 8 minuten voor tijd met een prachtige voorzet vanaf rechts en een mooi ingekopte bal de klus klaarden. Eindstand 3-2. We doen gewoon weer mee. De nummers 2 t/m 5 allemaal 6 punten.