Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 januari 2020

SVHA JO17-2 is alvast goed warm gelopen voor de tweede helft van de competitie

Nadat we het nieuwe jaar alweer even zijn ingegaan, is het weer tijd om fit te worden en dit geldt ook voor de JO17-2!
Zaterdag 18 januari hebben we ons om 9:00 uur verzameld bij S.V.H.A. om naar Rhenen te rijden.

Na te zijn gearriveerd en de sportschoenen te hebben aangetrokken zijn we rustig het bos in gaan lopen. Na even rustig te zijn warm gelopen gaan we er een tandje bij pakken!

Eenmaal bezig komt bij sommige jongens de vermoeidheid toch wel naar voren maar ze lopen nog rustig verder. We lopen verder de hoogte in en dat levert natuurlijk ook wel een mooi uitzicht!

Na een stuk van ongeveer 3 kilometer gelopen te hebben komen we aan bij de “trap”. Sommige jongens hoor je al denken dat het zwaar gaat worden. En daar hebben ze dan ook gelijk in! Naar beneden is het een eitje, maar dan moet je nog omhoog!

Na dit zware onderdeel te hebben gehad zijn er helaas drie afgevallen die de lucht niet meer hebben om door te lopen, dus die hebben onderaan de trap gewacht tot wij er ook weer waren. Toen we weer aankwamen lopen waren de jongens nog netjes aan het wachten en hadden ze ondertussen al vrienden gemaakt met de koeien die er los liepen.

Na ongeveer 4,5 kilometer te hebben gelopen zijn we weer aangekomen bij het eind. Na zo’n zware loop moeten sommigen weer even aansterken en dat gebeurt bij S.V.H.A., want daar wacht ze nog een vette hap.