Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

29 augustus 2021

SVHA JO15-1 weer volle bak aan de gang!

Nadat we de eerste twee trainingen hebben gehad is het tijd voor de bosloop. Wij als staf doen dit elk jaar met het team, dus nu een nieuw team die het mag gaan proberen. Een rondje van 4,3 KM lijkt makkelijk (is het ook), maar stiekem is deze toch zwaarder, omdat je een klim hebt van ongeveer 180 meter.
Nadat ze de uitleg van de ronde hebben gehad en waarop ze moeten letten zijn we rustig het bos in gegaan.
Nadat de spieren los waren kon het hardlopen beginnen. Toen bleek dat sommigen conditioneel nog niet in vorm waren of verstapten viel de groep toch in tweeën. Nadat ze een stukje hebben gelopen ging het wel weer en ging het tempo er weer in tot aan de bekende trap. Daar mocht iedereen even rusten en wat drinken, want de oudste van de groep (Bert) stond daar te wachten met bidons. Nadat er een paar een weddenschap aandurfden met de trainer om binnen een minuut naar boven te kunnen rennen (voor een frietje) zijn we eerst rustig naar beneden gelopen.
Toen waren er toch twee die het aandurfden. Ze begonnen vol goede moed, maar halverwege zakte de verzuring toch in de benen en was het tempo weg (1 minuut 50 was de eerste boven, dus geen frietje).

 

Boven mochten ze nog een keer uitrusten en wat drinken en zijn we het parcours verder doorgelopen. We hebben nog ongeveer 1,5KM te gaan, maar dat waren voor de meesten toch de langste KM’s, omdat ze bijna niet meer konden. De laatste 100 meter is er rustig uitgelopen naar de auto en daar is nog even wat gedronken, voordat we weer terugkeerden naar S.V.H.A.

Jongens en meiden dat wordt nog hard werken met de trainingen, maar we zijn wel trots dat, ondanks dat jullie moe werden toch op het tandvlees nog zijn doorgelopen!