Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 mei 2023

SVHA JO14 sluit een turbulent seizoen toch af op de tweede plaats

Een mooie 2e plaats voor JO14.

Na een hele aparte seizoenshelft met veel langdurige blessures en hier en daar groeipijntjes, maar ook waarin het team ineens drie nieuwe spelers erbij kreeg, hebben wij een mooie 2e plaats behaald.

Vandaag stond dan onze laatste wedstrijd op het programma, thuis tegen VDZ. Helaas moeten we deze wedstrijd Suus en Sen missen, maar beiden kwamen ze wel kijken! Klasse toppers!

Om 19:30 uur floot de scheidsrechter om te beginnen. Het is in het begin erg rommelig en de afspraken werden helaas niet altijd goed nagekomen. Wel creëerden we kansen waar helaas geen doelpunt uit kwam. Ook dankzij de sterke keeper van VDZ. Eenmaal in de rust worden er dingen besproken die beter moeten en waarop ze moeten letten.

Zo werden we beter / vaker gevaarlijk en kwamen we steeds dichterbij. Maar toen…toen was Bram er ineens klaar mee en won een enorm sterk duel; jeetje, wat ben jij een harde zeg! Vervolgens maakt hij vanuit achter helemaal naar voren een actie waaruit hij een goede voorzet gaf, de keeper laat los en Xander wist hem dan eindelijk met zijn hoofd binnen te tikken.

Hé hé, eindelijk 1-0 voor ons. Je zag bij ons een opleving; strijd, wilskracht en maar doorgaan. En zo wist Fero in de kluts de 2-0 nog binnen te tikken.

Eindstand: 2-0

Wat een seizoen jongens en meiden. We zijn, zoals Niek al aangaf, voor de 2e keer in de 2e klasse 2e geworden. We hebben dit halve seizoen onnodig punten verspild, maar desondanks zijn wij toch 2e geworden met maar 4 punten achter op de nummer 1. En daar mogen we best trots op zijn 💪🏻.